U Ljubuškom se nalazi imanje koje nas podsjeća na Hamptons i baš tamo želimo na odmor

Bandurića Kuća Estate nalazi se u Zvirićima, u Ljubuškom i na ovom rustikalno uređenom imanju od 1600m2 može uživati ukupno 8 osoba. S pogledom na planine, bazen i drage ljude oko sebe, sigurni smo da ćete se brzo napuniti dobrim raspoloženjem.
Spoj tradicije i luksuza


Iako će biti vaše mjesto boravka na samo nekoliko dana, Bandurića Kuća se može nazvati domom. Spoj je luksuza i tradicije, a sam naziv dobila je po djedu trenutnih vlasnika, što daje dodatni pečat tradicionalnosti i domu o kojem govorimo. Enterijer i eksterijer su uređeni tako da su u fokusu samo uživanje i porodica, što je čini pogodnim mjestom za odmor za ljude s djecom i kućnim ljubimcima.

Prostrana kuhinja i zajedničke prostorije su osmišljene tako da u njima u bilo kom momentu može boraviti više osoba te možete birati između ručka na otvorenom ili unutar vile.

 
Na uređenju bi joj pozavidjele i mnoge vile u Hamptonsu, na koje nas podsjeća svojim tihim luksuzom.

Radni prostor


Ako ovog ljeta maštate o tome da odmah po završetku svog radnog dana uskočite u bazen, onda je ovo mjesto za vas. U sklopu vile nalazi se i namjenski radni prostor koji će vam biti na raspolaganju, kao i besplatni parking, teretana i sauna.


***
Foto: Airbnb.com

 
index Instagram400x230 youtube