SVE JE KRENULO ZA BANDIĆEVA ŽIVOTA! Grad joj dao 75.000 kuna, a onda je Ivana pokrenula unosan biznis

Da, hrvatski nogometaši i njihov izbornik Zlatko Dalić posljednjih su dana, nižući uspjehe na svjetskom prvenstvu, doista uspjeli privući pozornost velikog broja domaćih i svjetskih medija, koji nisu zapazili samo njihovu vrhunsku igru nego i njihove bolje polovice koje oduševljavaju svojim modnim stilom i atraktivnim izgledom.

Možda supruge nogometaša jesu strastvene navijačice, no daleko je najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll, koja od početka prvenstva uspješno prkosi strogim katarskim pravilima pa je uz stadione, ali i na samim tribinama, možemo vidjeti u izazovnim kombinacijama koje teško da se mogu nazvati odjevnima jer je lijepa Ivana uglavnom više razodjevena negoli odjevena.

Nije ovo prvo prvenstvo na kojem Knoll privlači pozornost, medijske stupce punila je još tijekom prvenstva u Rusiji, a kao svaka prava Hercegovka, interes javnosti okrenula je u svoju korist pa još od tada razvija vlastiti biznis.

Veći profit

Slavu je ova atraktivna navijačica počela stjecati prije desetak godina, kada se kandidirala za Miss Hrvatske, i to kao predstavnica dijaspore, pa se u to doba doznalo da je rođena u Njemačkoj, premda je Ivana zapravo najveći dio života provela u svojoj Hercegovini, odnosno u Ljubuškom, gdje je završila Opću gimnaziju.

Iz svoje Hercegovine popularna navijačica zaputila se u Zagreb, gdje se školovala na Grafičkom fakultetu. I u to doba Ivana je bila netipična predstavnica svojeg kraja pa se tako bavila modelingom pod vodstvom hrvatske modne kuće Midiken. U jednom od brojnih intervjua otkrila je da je velika ljubiteljica svih vrsta plesova, pogotovo trbušnog plesa, premda se u mladosti bavila i latinskoameričkim plesovima.

Kako su je osvojili plesovi i nogomet, tako je Knoll s godinama postala velika ljubiteljica putovanja na razne destinacije, što je vidljivo i na njezinim društvenim mrežama, na kojima ima ogroman broj pratitelja koji ovih dana rastu brzinom svjetlosti, čime Ivana može biti zadovoljna.

Što veći broj pratitelja, to veći profit, jasno je to svima koji samo djelomično razumiju način na koji društvene mreže funkcioniraju. Uz to što pozamašno zarađuje od društvenih mreža, Ivana već godinama vodi vlastiti obrt Knolldoll, koji je registriran u Zagrebu i kroz koji je ova poduzetna navijačica pokrenula vlastiti brend, odnosno proizvodnju Crokinija koje prodaje na web-shopu knolldoll.com.

Samo nebo joj je granica

U početku su se ondje nudili ženski kupaći kostimi s prepoznatljivom hrvatskom šahovnicom koji se danas prodaju po cijeni od 20 do 50 eura, koje Ivana šalje diljem svijeta, sada se pak na njezinim stranicama mogu pronaći i muški modeli, odnosno Croshorts koji se prodaju za nešto više od 50 eura, a Ivana je proizvodnju ženskih modela proširila i na majice te na haljine koje stoje nešto manje od 50 eura.

Svoje kupaće kostime Knoll predstavlja kao izvorni hrvatski proizvod izrađen s ljubavlju. Razumljivo, objašnjava i kako je inspiraciju za njega pronašla u hrvatskim nacionalnim simbolima, odnosno u crveno-bijeloj šahovnici koja je postala prepoznatljiva još prije četiri godine, kada su se naši nogometaši iz Rusije vratili sa srebrnom medaljom.

Inače je Ivana za obrt registriran u zagrebačkoj Strojarskoj u mandatu bivšega gradonačelnika, pokojnog Milana Bandića, dobila poticaj od Grada Zagreba u iznosu od 75.000 kuna, no moglo bi se reći da to za nju nije bilo presudno i da je zgodnoj Ivani samo nebo granica jer i sada najavljuje skorašnji odlazak u Sjedinjene Države, gdje su njezin potencijal već prepoznali kada su je pozvali na Super Bowl, koji je ujedno najveći američki događaj. Jasno je, dakle, da je Ivana u Katru spojila ljubav prema nogometu i navijanju sa svojim biznisom koji je, nakon svega viđenog, digla na više razine.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 20 Prosinac 2022 09:12
 
index Instagram400x230 youtube