Ljubušak Ante Tomić na talijanskoj televiziji: Bila mi je čast predstavljati Hrvatsku

Posebne emocije obuzmu sve hrvatske navijače kada se sjetimo nogometne groznice koja je vladala ovih dana prošle godine kada je Hrvatska nogometna reprezentacija, ali i svi njeni navijači proslavljala srebro „zlatnog“ sjaja.

Tih dana za naš radio se prisjetio i Ljubušak Ante Tomić koji godinama živi i radi u Italiji, a koji je, za vrijeme dok su Vatreni jurišali na medalju, gostovao u posebnoj seriji televizijskih emisija posvećenim Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Tomić je bio svojevrsni ambasador hrvatskog športa na talijanskoj televiziji, te je govorio o hrvatskim uspjesima iz perspektive hrvatskog navijača. 

Zanimljiv, dinamičan i atraktivan program kojeg znaju prirediti Talijani vrvio je atraktivnim gostima, poznatim imenima talijanskog sporta, trenerima, igračima poput Fabia Capella, bili su tu Arrigo Sacchi, Luca Toni, Ciro Ferrara uz atraktivne voditeljice poput Belen Rodriguez i Ilary Blasi. Kao predstavnik Hrvatske uz druge predstavnike svojih zemalja imao sam priliku susresti poznata imena, ali i vidjeti kako se stvara televizijski show program. Volim nogomet, vatreni sam navijač Hrvatske nogometne reprezentacije i bila mi je čast što sam mogao predstavljati naše „srebrne“ momke. Naravno da sam zbog njihove pozicije, igre i odličnog plasmana bio više angažiran. Upravo u tome leži ta pozitiva i čar sporta, iako si daleko prateći naše sportaše i navijajući, osjećao sam se kao kod kuće„ kazao je Ante, kojeg smo kontaktirali povodom godišnjice fenomenalnog uspjeha Vatrenih, koja je na poseban način obilježena i u Ljubuškom.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 18 Srpanj 2019 09:51
 
index Instagram400x230 youtube