Prelijepa Nicole iz roda Artukovića prošetala Zagrebom s povijesnim hrvatskim grbom

Nicole Artukovich, koja je već godinama u vezi sa sinom poznatog britanskog rokera Roda Stewarta, Liamom Stewartom, ponovno se vratila u Hrvatsku, i to u glavni grad Zagreb.

Objavila je nekoliko fotografija na Instagramu gdje ponosno ističe ljubavi prema domovini.

Najviše pažnje privukla je fotografija na kojoj pozira s crnom beretkom na glavi, koja je na sebi imala hrvatski grb s prvim bijelim poljem, piše Index.hr.

Od Artukovića iz Klobuka

Nicole podrijetlo vuče od Andrije Artukovića, jednog od najvećih dužnosnika NDH.

Prema obiteljskom stablu, Andrija koji je emigrirao u SAD i pradjed Rodove buduće snahe su od dva brata djeca. Pradjed se zvao Vido, kao i njezin stric, a obiteljska građevinska tvrtka u Kaliforniji također nosi ime Vido Artukovich & Son, osnovao ju je pradjed 1919. godine. U toj je tvrtki sve do svoje smrti radio i Nicolein otac, Mark Nickolas Artukovich. S punih 58 godina preminuo je u studenom prošle godine nakon što je izgubio borbu s bolesti. Nicole, njegova mezimica, često se prisjeti oca, pisao je nedavno Jutarnji list.

Nicole je jedno od šestero djece Marka Nickolasa Artukovicha i Tine Artukovich rođene Cvjetković, a njezini roditelji još imaju Lucy, Christinu, Anthonyja, Andreu i Amandu.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Objavu dijeli Nicole (@nicoleartukovich)

Poslijednja izmjena danaUtorak, 13 Listopad 2020 14:23
 
index Instagram400x230 youtube