Predstavnici Doma zdravlja Ljubuški sudjelovali na sastanku projektnih partnera u Podgorici

Sukladno planiranim projketnim aktivnostima u sklopu projekta prekogranične suradnje iz programa Interreg IPA CBC Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro – IMPHACT,

predstavnici Doma zdravlja Ljubuški su u petak, 24. rujna 2021.godine, sudjelovali na sastanku svih projektnih partnera. Prvi sastanak je održan u Domu zdravlja Ljubuški, drugi u Domu zdravlja Zenica, a treći sastanak je bio organiziran u Domu zdravlja Podgorica, koji je najveća ustanova primarne zdravstvene zaštite u Crnoj Gori.

Na STC sastanku su svi partneri predstavili izvršene zadatke u proteklom razdoblju koje su najvećim dijelom bili vezani za nabavku medicinske opreme i organizaciju planiranih edukacija. Najveći dio sastanka se razgovaralo o projektnim ciljevima koji trebaju biti realizirani u narednih 6 mjeseci, kako bi projekt ostvario svoj zacrtani cilj, a to je daljnje poboljšanje usluga palijativne skrbi u prekograničnom području.

Unatoč teškim okolnostima u kojima se projekt IMPHACT realizira, svi partneri su izrazili veliko zadovoljstvo što se sve planirane aktivnosti obavljaju u predviđenim rokovima.

Pri kraju sastanka i u njegovu neformalnom dijelu su projektnim partnerima prezentirane daljnje mogućnosti sudjelovanja u projektima prekogranične suradnje, kako bi se nastavila dosadašnja uspješna suradnja.

Izvor: Facebook/Dom zdravlja Ljubuški

Radio Ljubuški

 
index Instagram400x230 youtube