Zaraženo osam prostitutki, klijenti se ne žele javiti

Vlasti u španjolskom turističkom gradu Alkazar de San Huan istražuju "izuzetno zabrinjavajući" slučaj koronavirusa povezan s javnom kućom, ali ih ometa nespremnost klijenata da se jave, piše Mirror.

Tim za praćenje u Alkazar de San Huanu priznao je da ima velikih poteškoća u pronalaženju svih kontakata osam prostitutki koje su pozitivne na koronavirus. Kažu kako se određeni broj klijenata nerado predstavlja, ali su pozvali sve koji smatraju da su izloženi riziku da se hitno jave.

Alkazar de San Huan nalazi se u provinciji Siudad Real, koja privlači međunarodne turiste zbog svoje povijesti, prirodnog okružja te kulturnih i zabavnih događaja. Do sada su pronađena četiri čovjeka u gradu od 30.000 stanovnika i rečeno im je da idu u izolaciju, ali mještani kažu kako će biti mnogo više onih koji su posjetili "klub domaćina" i neće se javiti zbog tajnih posjeta.

Dužnosnici kažu kako su prilično sigurni da je osam pozitivnih prostitutki poštovalo većinu propisa o prevenciji koronavirusa, uključujući nošenje maski, ali nisu uspjele ostati metar i pol udaljene od svih s kojima su došle u kontakt.

Dužnosnici sa ovakvim izjavama očito zabavljaju javnost.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 17 Kolovoz 2020 14:48
 
index Instagram400x230 youtube