Edukacijski centar PRIZMA upisuje nove polaznike priprema za Državnu maturu i prijemne ispite

Kad se govori o pripremama za visoko obrazovanje, Prizma je zasigurno broj jedan u ovom dijelu BiH. Kad pomislite na Državnu maturu sigurno vam na pamet pada puno teških, neprospavanih noći i mukotrpnog rada kako biste uspješno došli do cilja.

Međutim, Prizmine pripreme su se pokazale kao odličan recept za ostvarenje tog cilja uz puno manje truda. Ako se prijaviš na ove pripreme nećeš se baviti hrpom nepotrebnih informacija niti vrijeme trošiti na zadatke koji nisu važni, poručuju iz Prizme.

Na Prizminim pripremama ciljano se radi baš ono gradivo koje te očekuje na Državnoj maturi. Takvo gradivo se objašnjava do najsitnijih detalja da bude jasno čak i onima koji su se prvi put susreli s istim.

Ako se dogodi neka nejasnoća ili prepreka, profesori su učenicima dostupni i izvan radnog vremena. Priča ovog centra započela je prije više od 5 godina kada je dvoje profesora došlo na ideju stvaranja edukacijske potpore mladima.

Danas, iza njih stoji preko 500 upisanih učenika na fakultete u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Ima tu i lakših fakulteta ali i onih jako teških gdje je konkurencija vrlo velika.

Međutim, uz predan rad i pristup svakom đaku, danas se mogu pohvaliti brojnim doktorima, farmaceutima, inženjerima kao i drugim strukama koje su udarile temelje svom znanju upravo kroz ove pripreme.

Danas Edukacijski centar PRIZMA djeluje u Posušju, Grudama i Ljubuškom te se većina maturanata odlučuje upravo za ove pripreme jer ipak drže da je iskustvo presudan faktor u odabiru centra za pripremanje.

Osim sto je ovaj centar i jedini centar na ovim prostorima koji priprema učenike za studij, tu se može informirati i saznati informacije iz prve ruke o Državnoj maturi, njenim prednostima i nedostacima. Njihovi stručnjaci će rado dati savjet pri izboru razina znanja potrebnih za upis na pojedine fakultete.

Više o Edukacijskom centru PRIZMA možete saznati na službenoj web adresi: www.ecprizma.com kao i na Facebook adresi: www.facebook.com/ecprizma, a tu je i njihov promotivni video s iskustvima bivših polaznika.

Dobro je na kraju znati da u našim krajevima uopće postoji ovakav vid pripremanja jer se sve više učenika odlučuje na pripreme u svom gradu umjesto odlaska u velike centre po Hrvatskoj.

Od ove školske godine u timu edukacijskog centra PRIZMA je i profesor Ante Zlopaša, matematičar s dugogodišnjim iskustvom predavanja u Gimnaziji fra Grge Martića Posušje te profesorica Katarina Markota Begić koja ima bogato iskustvo u poučavanju engleskog jezika. To je još jedan dokaz kvalitete našeg nastavnog kadra kao i naših priprema, poručuju iz Edukacijskog centra PRIZMA.