eS interijer Ljubuški – izrada namještaja po mjeri

eS interijer Ljubuški  je privatni obrt orijentiran na proizvodnju namještaja po mjeri, prvenstveno kuhinja, spavaćih, dječjih i hotelskih soba, garderobnih ormara, uredskog i kupaonskog namještaja…

Namještaj se izrađuje od pločastih materijala, oplemenjenog iverala proizvođača EGGER – Austrija te KRONOSPAN – Češka, a okovi su proizvod austrijske tvrtke Schachermayer. Proizvodnja se, pak, odvija na suvremenim CNC strojevima austrijske kuće HOMAG i njemačke WEEKE, što jamči vrhunsku kvalitetu.

Svojim partnerima osiguravamo kvalitetan namještaj, prihvatljive cijene i brzu isporuku, uz posebne pogodnosti za buduće mladence.

Dugogodišnje iskustvo u izradi namještaja po mjeri, naša je najbolja preporuka i garancija da ćemo prostor u kojem boravite učiniti ljepšim i ugodnijim, u skladu s vašim željama i zamislima.

Nalazimo se u poslovnoj zgradi EROMERC Ljubuški (Teskera bb), a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kontakt telefona: 063 359 129, kao i putem Facebook stranice ES interijer Ljubuški.

Obratite nam se s povjerenjem!