NAJPROFITABILNIJI DAN NA EURO 2020: Meridian – PORTUGAL 4.63, FRANCUSKA 5.30!

Nakon fantastičnih golijade koje smo do sad gledali na Europskom prvenstvu, danas konačno gledamo Cristiana Ronalda na prvenstvu, ali i veliki okršaj Francuska – Njemačka.

Naravno, da su utakmice uvijek interesantnije kad se može gledati i zaraditi, a sad je posebna prilika za to. Registiraj se i napravi meridiabet nalog, jer na poklon dobijaš 10 KM ZA BESPLATNU SPORTSKU PROGNOZU i 300 BESLATNIH SPINOVA!

Skupina F definitivno je ona skupina koja se može prozvati „skupina smrti“! Francuska je svjetski prvak, Portugal europski, Njemačka je Njemačka i favorit na bilo kojem natjecanju, dok je Mađarska nakon povijesnog uspjeha samom kvalifikacijom na EURO, imala ogroman peh da bude baš u ovoj skupini. Jedina stvar koja im ide na ruku, je to što igraju praktično na domaćem terenu. „Puskas Arena“ u Budimpešti od 18h, mjesto je obračuna. Naravno, jasno je da će sve oči biti usmjerene na Kristijana Ronalda, te teško da Mađari imaju bilo kakve šanse, jer Portugal je ekipa zvijezda, koji su došli sa namjerom da obrane titulu prvaka.

Najrealniju i najprofitabilniju opkladu dana, pruža vam Meridian BetBuilder, jer danas ako odigrate pobjedu Portugala i gol CR7, kvota je najveća na planeti – 4.63!

Prava gozba za nogometne sladokusce, meč je koji se igra u Munchenu na čuvenoj „Allianz Areni“. Od 21h Francuska – Njemačka, ozbiljno se može smatrati „finalom prije finala“. U prethodnih 5 mečeva ove dvije reprezentacije, „Trikolori“ su bili bolji čak 3 puta, dok su Njemci najviše izvukli dva neriješena rezultata. Kylian Mbappe, K. Benzema, Griezmann, Pogba neki su od najskupljih igrača svijeta, a sigurno i najveća pompa je sad oko njih, jer ljetna transfer sezona je u toku.

Na drugoj strani kompaktna Njemačka, koja igra u srcu Bavarske, za bilo koju ekipu na svijetu, u najmanju ruku može se reći da je neugodan protivnik! Sane, Kimmich, T. Muller i Gnabry sigurno kao i čitava Njemačka, ovo prvenstvo napadaju sa osvajačkim namjerama, tako da uravnoteženost kvote jedino je što je bilo fer. Ipak, za prave fudbalske znalce, Meridian BetBuilder nudi priliku za možda najlogičniju opkladu po najvećoj kvoti na planeti:

Pobjeda Francuske i Kylian Mbappe postiže pogodak, po kvoti 5.30!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama