MERIDIAN TOTALNA DOMINACIJA: Najveće kvote IKADA za finale LIGE PRVAKA!

Meridian je sa kvotama za finale Lige prvaka: Manchester City – Chelsea, napravio aposlutnu „ludnicu“.

Ponuda specijala i najvećih kvota na planeti, napravila je opću pometnju. Tiketi se jedva stignu prebrojati. Ali, dodatni razlog je POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE!

Ukoliko se danas registriraš i napraviš meridianbet nalog, dobijaš instant poklon od 10 KM I 300 BESPLATNIH SPINOVA.

Poklon preuzmi na OVOM LINKU!

MAN. CITY – CHELSEA

Tekma koja se čekala sve vrijeme ove sezone, nakon brojnih problema oko mjesta odigravanja, igra se na kraju u Portugalu. Od 21h, stadion „Estadio do Dragao“, domaćin je okršaja najjačih ove sezone. Odlukom UEFE tekmu će sa tribina pratiti 16.500 gledatelja, a provjereno znamo, da će milioni gledati preko malih TV ekrana.  Iako Man. City – Chelsea smo gledali nekoliko puta ove sezone u Premier League, ovo je totalno druga stvar. „Građani“ su osvajači domaćeg prvenstva, ali ipak „Ušara“ je prioritet za ekipu Pepa Gvardiole. Sa druge strane im stoji jedan reformisani Chelsea. Smjenom Frank Lamparda s mjesta trenera, ekipu preuzima iskusni njemački stručnjak Thomas Tuchel. Mnogi su sumnjali u „Plavce“ ove sezone, ali Tuchel je izborio Ligu prvaka naredne sezone i finale ove sezone. U finalu je uvijek sve moguće, zato specijalna ponuda kladionice Meridian, idealna je prilika da dok uživate u nogometu, zaradite ozbiljan keš. Naravno, samo ako umijete.

Treba malo pogledati i statistiku prilikom igranja tiketa, jer poslednju tekmu Chelsea je dobio 2:1 ( 08.05.2021. ), a od prethodnih 5 tekmi, „Plavci“ su dobili tri.

Ni jedna druga kladionica na svijetu, ne daje kvotu preko 1.90 za „Građane“, ni preko 4.00 za „Plavce“, ali zato je Meridian ponudio najveću kvotu na planeti pa je MANCHESTER CITY – 2.10, a CHELSEA – 4.20!

Meridian – najveće kvote na planeti!

Poslijednja izmjena danaPetak, 28 Svi 2021 13:41