FINALE LIGE EVROPE: REKORDNA KVOTA na Man. Utd – 2.10!

Kladinica Meridian napravila „blokadu“ interneta s „nenormalno“ visokom kvotom za finale Lige Europe: Villarreal – Manchester United.

Samo u Meridianu, ovaj meč možete da igrate aposlutno besplatno. Sve što je potrebno jeste da se registrirate, jer svoj poklon preuzimate OVDJE!

VILLARREAL – MANCHESTER UNITED

Utakmica počinje od 21h, na stadionu „Miejski“ u Gdanjsku. Ograničen broj gledatelja imaće priliku da prati veliki finalni okršaj sezone. Španjolcisu u polufinalu savladali londonsku ekipu, Arsenal ( 2:1, 0:0 ), ali ipak, svi se  sjećamo brutalnosti „Crvenih đavolja“ protiv rimske „Vučice“. Rezultat iz Rima je bio 6:2, dok su u Engleskoj igrali 3:2. Trinaest golova iz ovog polufinala, praktično je obećanje, da večeras gledamo pravu fantaziju nogometa, jer Ole Gunnar Solskjer  ide po svoj prvi trofej sa „Đavolima“. Ekipa je razigrana, Rashford, Fernandes i Mata zabijaju praktično na svakoj tekmi, tako da se Španjolcima večeras ostavlja vrlo malo šanse da mogu da ugroze gol Hendersona.

Sve svijetske kladionice daju prednost Englezima, ali niko ih ne tipuje kao kladionica Meridian. Niko na planeti ne prelazi sa kvotom od 1.80, ali Meridian nudi zato najveću kvotu na planeti: MANCHESTER UNITED – 2.10!

Posebna priča, je svakako Meridian rekordni specijal najvećeg broja kombinacija i najvećih kvota ikada. Sve te to čeka, ukoliko klikneš OVDJE!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama