Ko igra Ligu prvaka? Meridian: Leicester 2.00, Napoli 1.65, Juventus 1.70!

Premier League, La Liga i Seria A danas igraju posljednje kolo. Uvijek najdominantniji Meridian i danas ima najveće kvote na planeti. Ali, danas tipujete BESPLATNO! Kako?

Napravi nalog na meridiabet.ba i dobijaš poklon za BESPLATNO KLAĐENJE, a svaka tvoja uplata je „bustovana“ sa minimalno 10% EXTRA BONUSA!

Premier League Engleske svih 10 mečeva danas je zakazala za 17h. Znamo da je ovo definitivna potvrda da će najveće kvote na planeti za LIVE IGRU danas da „eksplodiraju“! „Građani“ su osvojili titulu, „Đavoli“ su drugi, a Chelsea, Liverpul i Leicester danas biju bitku ko će naredne sezone u Ligu prvaka. Idealna prilika da se igraju duple opklade za najveće kvote IKADA:

Leicester – Tottenham ipak je tekma koja je najozbiljniji okršaj dana. Vardy i ekipa jednostavno moraju pobjediti, nema tu puno rasprave. Tipuje se KEC U GLAVU – LEICESTER 2.00!

U Italiji, Inter je prvak. Atalanta – Milan danas imaju ozbiljan okršaj, tako da predlog dana je goleada ( GG4+ 2.20 ). Ali, ko će još izboriti Ligu prvaka? Jedan od velikana sigurno ostaje bez najelitnijeg natjecanja naredne sezone.

  • Napoli – Verona
  • Bologna – Juventus

Posebna pažnja zadnjeg kola danas je u Francuskoj. Susreti koju odlučuju prvaka igraju se od 21h. Ko je novi prvak?

Zamisli samo danas ideju, ako svi favoriti pobjede! Tipuj, skini EXTRA BONUSE i misli na dobitak!

Najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaSubota, 22 Svi 2021 14:30