CHELSEA SE IGRA „KEC U GLAVU“ – KVOTA 1.90!

Chelsea i Leicester danas igraju utakmicu odluke. 37. kolo Premier League Engleske, a situacija je nikad napetija za obje ekipe. Kako profitirati?

Chelsea – Leicester

Ova tekma samo danas ima zagarantiran profit, ukoliko se registrirate u Meridianu. Za sve koji naprave nalog, pokon od 10 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE, je praktično u ruci za samo par KLIKOVA!

Situacija na tabeli brutalno je napeta. „Građani“ su prvi, Man. Utd je drugi, ali najopasnija borba je naravno za mjesta koja naredne sezone vode u Ligu prvaka. Ekipa T. Tuchela trenutno sa 66 bodova je na trećem mjestu, dok ih „Lisice“ prate sa 2 boda manje. Ali, Liverpool im diše za vratom. Ovo je tekma koja se mora dobiti da bi se naredne sezone igrala europska elita.

Leicester je prije samo par dana pobjedio Chelsea u finalu FA Kupa rezultatom 1:0, ali ipak kompletna igra bila je u nogama „Plavaca“. Posjed lopte, šutevi i kompletna statistika govorila je neki drugi rezultat.

Finalisti Lige prvaka, ovu tekmu sigurno ne prepuštaju slučaju. Opasne planove ima Tuchel  za narednu sezonu, tako da je ova tekma APSOLUTNI KEC U GLAVU – CHELSEA 1.90!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama