Polufinale Lige Europe sa najvećim kvotama na planeti: OSVETA ROME – 3.60!

Noć je konačnih obračuna. Uzvratne tekme polufinala Lige Europe, večeras od 21h. Arsenal igra sa Villarrealom, dok Roma našeg Edina Džeke, kući dočekuje „Crvene đavole“ s namjerom da se osvete za prethodnu tekmu i poraz od 6:2, sa „Old Traford“ stadiona.

Za prave tipstere, koji znaju da se pravi keš uzima samo na najvećim tekmama, kladionica Meridian je pripremila specijalni bonus od 20% na sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom, ali i extra bonus od 10% na uplate klikerom i x-bonom. Samo u Meridianu večeras tipujete bez manipulatnivnih troškova, jer kod nas dobijate i EXTRA BONUS!

Roma – Manchester United

Nema tu mnogo filozofije nakon rezultata od 6:2. „Crveni đavoli“ su bili bolji od rimske „Vučice“ u prvoj tekmi na „Old Traford“ stadionu, ali večeras se igra u glavnom gradu Italije, na čuvenom „Olimpico“ stadionu. Prethodnu tekmu, ekipa Ole Gunar Solskjera povela je u 9. minutu, golom Fernandesa, ali Pellegrini zabija u 15. minutu, a kapiten Džeko dovodi Romu u vodstvo u 34. minutu, te tako fiksira rezultat za prvo poluvrijeme. Samo vodstvo nije dugo trajalo. Edison Cavani zabija u 48. i 64. minutu, a zatim za ukupan rezultat od 6:2, zabijaju Fernandes, Pogba i Greenwood. Mnogi misle da Roma nema nikakve šanse, ali da li neko smije da otpiše „ranjenu vučicu“? Ni govora! Prethodna tekma je bila prava goleada, GG3+ je bio na poluvremenu, ali osveta je večeras najprofitabilnija opklada! Zato „kec u glavu“ –  ROMA: 3.60!

ARSENAL – VILLARREAL

„Emirates“ stadion, večeras od 21h najava je pravog okršaja. Obje ekipe imaju u planu da osvoje ovo natjecanje, ali to se mora dokazati i na terenu. Prethodna tekma završena je rezultatom od 2:1 u koristi ekipe iz Španjolske, ali mogu li oni to sačuvati na „Otoku“?

Ono što je sigurno, jeste da je Arteta spremio „paklen“ plan, a Meridian za to nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu „Topdžija“  - KEC: 2.10!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama