Meridian nudi najveće kvote za LIGU EUROPE: ROMA 2.90, ARSENAL 2.00, MANCHESTER 1.60!

Nakon polufinalista Lige prvaka, večeras se tipuje za polufinale Lige Europe.

Tekme su takve da će svi nogometni fanovi večeras pratiti bez predaha, a razlog više je „ludnica“ koju je napravio Meridian: TIPOVANJE NA NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Dodatan razlog više zašto se tipuje u Meridianu, jer samo u Meridianu pored „nabildanih“ kvota, sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom su „bustovane“ sa 20%, a svi igrači koji se registriraju danas dobijaju poklon za BESPLATNO KLAĐENJE!

ROMA – AJAX, danas je od 21h u Rimu na stadionu „Olimpiko“. Prethodnu tekmu „Vučica“ je u gostima zabila 2 „komada“, a primila samo jedan. Dokazali su da im je cilj podizanje pokala. Golove su zabili Pellergrini i Ibanez, ali teško da će dijamant Edin Džeko propustiti priliku da se večeras upiše na listu strijelaca. Svi vrlo dobro znamo koliko Džeko voli da zabija, posebno na domaćem terenu, tako da klađenje na gol „devetke“ Rimljana je prosto najlogičnija opcija, a samim tim i najprofitabilnija. Zašto? Zato što se samo u Meridianu, Roma večeras tipuje sa najvećom kvotom na planeti: 2.90!

Londonski Arsenal večeras ide u goste u Prag. Slavia Prag, je dokazala da zna da igra nogomet, tako što je uspjela da izvuče 1:1 rezultat na „Emirates“ stadionu, golom u 94. minutu. Ipak, utakmica se mora posmatrati objektivno, pa se sigurno odmah na prvu shvata ko je favorit. Kako je trenutno situacija da će teško u Ligu prvaka kroz Premier League, Arsenalu ostaje samo da osvoje Ligu Europe.  Lacazette je raspoložen za postizanje pogodaka. Prethodnu tekmu je zabio dva ekipi Sheffield-a, tako da ništa manje se ne očekuje da uradi u Češkoj. Prava prilika da se zaradi ozbiljna „lova“, jer tipovanje na Arsenal u Meridianu se plaća najvećom kvotom na planeti – 2.00!

Pored ovih tekmi, večeras takođe pratimo i ove tekme, za najveće kvote na planeti:

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 15 Travanj 2021 13:24