Meridian – najveće kvote na planeti za Europa League: AJAX 2.15, VILLAREAL 2.15, ARSENAL 1.70!

Liga prvaka jeste najelitnije natjecanje europskog nogometa, ali Liga Europe ni malo ne zaostaje, jer ove sezone okršaji su jači nego ikada. Specijalna prilika za sve nogometne entuzijaste jeste klađenje na Meridian – najveće kvote na planeti.

Najveće kvote na planeti, samo u Meridianu uparene su sa prilikom da se igra BESPLATNO! Kako? Jednostavno, jer sve što treba da se pokupi poklon od 30 KM + 300 BESPLATNIH SPINOVA, jeste par klikova za registraciju na meridianbet.ba i zabava besplatne igre može da počne.

AJAX – ROMA

Od 21h, na čuvenoj „Johan Cruijff“ Areni pratimo okršaj nogometnih giganata. Definitivno ekipe koje su zaslužile i najelitnije natjecanje, ali ipak pravo je zadovoljstvo gledati ovakav okršaj u bilo kojoj prilici. Domaćin je relativno lako došao do četvrtine finala, savladavši Young Boys ( 3:0 i 2:0 ), dok su gosti ipak primili samo jedan pogodak od Shakhtar-a ( 3:0 i 2:1 ). Prilika je ovo i da gledamo okršaj balkanskih nogometnih giganata, Dušana Tadića i našeg Edina Džeke. Ipak, tipovanje nije ni malo naivna stvar. Statistika je neumoljiva, jer mora se priznati gotovo „nerealna“ forma Ajax-a, koji u prethodnih 20 tekmi ne gubi, pobjeđuju sve redom, a pogotovo na domaćem terenu. Ono što se mora danas iskoristiti je Meridian – najveća kvota na planeti za pobjedu Ajax-a: 2.15!

DINAMO – VILLAREAL

Stadion „Maksimir“ od 21h, mjesto je okršaja. Zagrepčani dočekuju ekipu Villareala, nakon povijesnog uspjeha protiv Tottenhama ( 0:2 i 3:0 ). Gosti su relativno lako došli do četvrtine finala, pobjedama protiv Dyn. Kieva od 2 gola razlike u obje tekme. Ekipa je 100% spremna, da napravi istorijski uspjeh. Prethodnih 6 mečeva, pobjedili su sve i jednu, tako da je cilj na ovoj tekmi 100% samo pobjeda i napad od prve minute. Ništa manje od titule, Španjolci ne žele da prihvate, zato „raspali“ danas DVICU, na najveću kvotu na planeti za pobjedu Villareala – 2.15!

Razlog više da se igra u Meridianu, jeste „ponuda koja se ne odbija“! Meridian bustuje sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom sa 20%. Pored ovih tekmi, večeras kao idealne tekme za „nabildovane“ kvote i BetBuilder su:

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama