Meridian – najveća kvota na planeti za Champions League: LIVERPOOL 2.80! 30 KM POKLON!

Brutalniji okršaji četvrtine finala najelitnijeg europskog nogometnog natjecanja, dugo nisu viđeni kao ove godine.

Liga prvaka je doslovno „zapalila“ kvote, ali samo Meridian nudi najveće kvote na planeti. Za prave „tipster doktore“, specijalni POKLON!

Sve što treba da se uradi, jeste par klikova na meridianbet.ba, registriraš se i POKLON OD 30 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE je instant u tvojoj ruci. Pored tog, 300 BESPLATNIH SPINOVA je spremno da poluvrijeme iskoristiš da „zavrtiš“ najbolju zabavu na Meridan Kazinu. Ostani, do kraja, jer Meridian poklonima nema kraja...

Manchester City – Bor. Dortmund od 21h, na „Etihad“ stadionu, možda djeluje kao tekma koja je unaprijed riješena, jer cjeli svijet već zna za apsolutno „nenormalnu“ seriju ekipe Pepa Gvardiole, ali ipak, „Milijunaši“ su u ovom natjecanju skidali i najveće od najvećih. I stvar na koju se ne smije zaboraviti na gol – mašina u žuto-crnom dresu: ERLING HAALAND! Mala je šansa da „Građani“ neće zabiti na ovom meču, ali ukoliko „Milijunaši“ izvuku X i Halaand zabije, Meridian BetBuilder nudi najveću kvotu na planeti od 10.55!

Real Madrid – Liverpool tekma Champions League, koja će večeras definitivno biti najgledanija! Kvote za meč u Madridu, ozbiljno su „podivljale“, tako da astronomske kvote za IGRU UŽIVO očekujte samo na meridianbet.ba. Madriđani se još uvijek u domaćem prvenstvu bore za titulu, te kasne samo 3 boda za gradskim suparnikom, ali znamo da je to ekipa koja je sposobna da igra 200% na svim frontovima. „Redsi“ su se konačno konsolidirali, a kako ipak nemaju šanse da napadaju titulu Premier League, ovaj meč obavezno moraju riješiti u svoju korist. Jirgen Klopp je dokazano trener koji zna da igra protiv najvećih i onda kad svi sumnjaju da ekipu podigne kao iz pepela. Ono što se mora primjetiti je prethoda tekma u gostima protiv Arsenala. Jirgen je u svakom trenutku napadao sa 3 napadača, a Diogo Jota i Salah zabijaju na svakoj tekmi. Večeras ko bude tipovao na Engleze sigurno neće da zažali, jer samo u Meridianu, kvota je najveća na planeti za Liverpool – 2.80!

Meridian jednostavno nudi priliku koja se nikako ne propušta, jer pored najvećih kvota na planeti za Ligu prvaka, BetBuilder „nabildava“ astronomske kvote, a sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom su „bustovane“ sa 20%!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaUtorak, 06 Travanj 2021 12:46