Najveće kvote na planeti su u Meridianu: Island 2.30, Ukrajina 1.80, Švedska 1.70!

Tjedan reprezentativnog nogometa, je gotovo iza nas, ali danas ipak gledamo ozbiljne okršaje širom Europe, za neophodne bodove, koji vode na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Nogomet jeste najbitnija sporedna stvar na svijetu, ali u jednom trenutku postaje i glavna stvar na svijetu! Kad?

U onom trenutku kad je sportska kladionica Meridian, odlučila da svim svojim igračima pokloni najveće kvote na planeti, koje nikad niste imali priliku da vidite. Ali, ni to nije sve, jer Samo u Meridianu, ukoliko se samo registrirate i kreirate svoj meridianbet nalog, APSOLUTNO BESPLATNO DOBIJATE 30 KM, a za najzabavnije poluvrijeme ikada, spremno je 300 BESPLATNIH SPINOVA!

Tekme koje se danas sigurno moraju iskorisiti za tipovanje su:

Armenija – Island. Prva tekma koja otvara grupu J, fantastično je uzbdljiva. Svi se redom sjećamo iznenađenja koja su nam u prethodnom razdoblju pružali reprezentativci Islanda, tako da jedina stvar koja na ovoj tekmi danas iznenađuje je kvota. Meridian nudi najveću kvotu na planeti za dvojku: ISLAND – 2.30!

Ukrajina – Finska. Ovo je druga tekma, ovih ekipa. Prvu tekmu ekipa Finske odigrala je neriješeno upravo sa našom reprezentacijom ( 2:2 ), dok su Ukrajinci izvukli protiv aktualnog svjetskog prvaka, Francuza, rezultat 1:1. Ovo je sigurno ozbiljan dokaz, sa kojom dozom ozbiljnosti su Ukrajnci započeli ove kvalifikacije. Plan im je sigurno prvo mjesto tabele, a ukoliko to žele da ostvare, danas je pobjeda jedini imperativ. Meridian nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu Ukrajine – 1.80!

I sigurno najočekivanija tekma, je meč: Kosovo – Švedska. Zašto? Zato što se u reprezentaciju vraća Zlatan Ibrahimović. O njegovim zaslugama za švedski nogomet i globalnoj popularnosti njegovog imena, suludo je govoriti. Stvarno će biti zadovoljstvo gledati, šta će to da uradi veliki megastar. Kvota za pobjedu Šveda, apsolutno je nerealna – 1.70!

Pored ovih, kao idealne tekme za BetBuilder su:

  • Kazahstan – Francuska
  • Poljska – Andora
  • Albanija – Engleska
  • Gruzija – Španjolska

I upamtite, da danas praktično igrate BESPLATNO. Danas Meridian sve uplate bankovinim karticama i e-bankingom „bustuje“ sa 20%!

Iskoristi priliku, jer samo je Meridian – kuća najvećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaSubota, 27 Ožujak 2021 20:20