DOKAZ! Meridian ima najveće kvote na planeti za meč Atalanta – Real Madrid!

Ozbiljna nogometna fantazija koju smo gledali sinoć u Ligi prvaka, prava je najjava večerašnjih okršaja.

Večeras se sastaju Atalanta – Real Madrid i B. Mochengladbach – Man City. Dan je odličan da se nastavi igra najvećih kvota na planeti, pogotovo jer sad se tipuje praktično bez stresa.

Sportska kladionica Meridian, svim igračima nudi ZAGARANTIRANI POKLON OD 20% BONUSA ZA UPLATE KARTICAMA.

Ipak, za najbolje tipovanje potrebne su informacije, tako da, večeras gledamo ATALANTA – REAL MADRID!

Ono što svakako sigurno muči Madriđane večeras, je status povrijeđenih igrača. Na teren sigurno večeras neće kapiten S.Ramos, ali Zidan takođe ne može računati ni na Marcela, Carvajal-a i K.Benzem-u. Takođe pod upitnikom je E.Hazard. Domaćini su sigurno ekipa koja proteklih par sezona igra maestralan nogomet. Dokaz tome je da svaka njihova tekma je prava golijada, mnogo primaju, ali mnogo i daju. Ova tekma odlična prilika da se favorizira i tipuje na domaćina, jer KEC – 2.55, sigurno je ozbiljna opcija!

Ono što se desilo prethodne sedmice za tekmu Leipzig – Liverpool, sad se ponavlja za tekmu: B. Mochengladbach – Man City.

Uslijed strogih pravila COVID-19, Englezi ne mogu na teritoriju Njemačke, tako da se tekma igra na neutralnom terenu, u Budimpešti na „Puskas Areni“. Domaćin sigurno ove sezone igra kvalitetan nogomet, iako su prethodne dvije tekme na domaćem terenu kiksali protiv Mainza i Koln-a. I sad šta reći za meastralnu seriju od 18 pobjeda u nizu „Građana“. Pep Gvardiola ponovo obara sve rekorde, tako da nas uopće ne treba začuditi kvota na DVICU – 1.40!

Ipak, ovo je meč kad se tipuje na golijadu, tako da najbolja opcija sigurno je da se ova DVICA malo pojača golovima, npr. 2&4+ = 3.05.

Svakako, ono što svi igrači koji još uvijek nemaju svoj meridianbet nalog, moraju obavezno da iskoriste jeste POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE + 100 BESPLATNIH SPINOVA, za najbolju zabavu na Meridian Online Kazinu. Iskoristi priliku, jer u Meridianu tipuješ na NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Samo je Meridian – kuća najvećih bonusa!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 24 Veljača 2021 13:28