Meridianbet ima najveće kvote na planeti za londonski derbi: Tottenham – Chelsea

Premier liga Engleske, oduvijek je bila posebna i drugačija od svih. Neki od najjačih timova svijeta upravo su sa Otoka, ali možda i najjači su iz Londona.

Sigurno je uvijek jedan od najačih derbija upravo ogled: Tottenham – Chelsea, jer ipak ovo je meč gradskih rivala, koji traje čak 112 godina, od davne 1909. godine.

Idealna je prilika i da se tipuje. Samo u sportskoj kladionici Meridian i samo danas, ukoliko još uvijek nemaš registriran nalog, uraditi do odmah, jer čeka te fenomenalni POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE, za najbolju zabavu.

Tekma Tottenham – Chelsea, danas se igra od 21h na Tottenham Hotspur Stadium stadionu. Ekipe su prilično ujednačene ove sezone, tj. imaju identičan broj bodova. Ovo nije samo ogled nogometaša na terenu, ovo je i ogled stručnjaka. Jose Mourinho protiv novog stručnjaka Plavaca, Njemca Thomasa Tuchela. Tottenham je prethodne dvije tekme kiksao. U prethodnoj od Brightona u gostima rezultatom od 1:0, a prije tog od Liverpoola na domaćem terenu rezultatom 3:1. Chelsea je dolazkom novog stručnjaka uspjela pobijediti na domaćem terenu Burnley, tako da je debi Thomasa Tuchela bio uspješan, ali ipak, treba priznati da se ekipa kad se ide u goste rivalu poput Tottenhama, mora ipak posebno posložiti.

Ono što je svakako sigurno, je da uzbuđenja i napada, neće nedostajati nikako, niti jedne sekunde, tako da je sasvim opravdano danas da se igra na DVOJKU. Uvijek fudbaleri, kad dodje novi trener, moraju ponovo da se nametnu i da pokažu šta zapravo znaju, tako da DVOJKA OD 2.20 sasvim je realna. Mada ni kombinacija, neke TROSTRUKE SIGURICE, ne zvuči nimalo loše!

Iskoristi priliku, tipuj u Meridianu, jer samo u Meridianu, omjer kvote uvijek je na tvojoj strani!

Meridian – kuća najvećih kvota!

*kvote su podložne promjenama