Ljubuški IKS Portal proslavio prvi rođendan

Ljubuški IKS Portal proslavio je svoj prvi rođendan.

Redakcija mrežne stranice www.iks-portal.info uz rođendansku tortu prigodno je obilježila godinu dana postojanja medija u vlasništvu Javne ustanove "Kulturno-športski centar" Ljubuški pokrenutog na današnji dan prošle godine točno u podne.

Prvi rođendan proslavili smo s vama, našim čitateljima, od koji su najsretniji i nagrađeni u nagradnoj igri koju smo pripremili na Facebook stranici na koju nam tijekom cijelog dana pristižu rođendanske čestitke i poruke podrške u radu.

- Zahvaljujem svim djelatnicima koji su radili godinu dana na portalu i pozicionirali ga na medijskom prostoru te medijskim  partnerima i suradnicima. U ovih godina dana, preko portala javnosti smo predstavili i pravovremeno izvještavali o svim aktivnostima i projektima Javne ustanove "Kulturno-športski centar" Ljubuški i Grada Ljubuškog te smo čitateljstvo pravovremeno informirali i o drugim događajima u Ljubuškom i šire, a istovremeno su naši djelatnici medijskim angažmanom usvojili nova komunikacijska znanja i vještine - rekao je ravnatelj JU "KŠC" Ljubuški Ivan Bebek.

Portal i dalje nastavlja raditi kvalitetno i odgovorno, uz otvorenost za suradnju.

Bebek je pozvao zainteresirane na angažman na portalu, kao i studente novinarstva na praksu kroz koju bi stekli iskustvo rada u online mediju svoje lokalne zajednice.

 

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 08 Srpanj 2020 17:23
 
index Instagram400x230 youtube