Čestitka gradonačelnika Vedrana Markotića i predsjednika Gradskog vijeća Tihomira Kvesića povodom početka nove nastavne godine

Gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić uputili su čestitku povodom početka nove nastavne godine.

Drage učenice i učenici, danas je prvi dan u novoj nastavnoj godini u kojoj vas očekuju novi izazovi, nova znanja i nova iskustva. Neka vam predstojeće razdoblje donese mnogo radosti i prilika za napredovanje. Posebne čestitke upućujemo najmlađima, našim prvašićima, koji iza sebe ostavljaju jedan dio bezbrižnog djetinjstva te započinju s novim životnim izazovima. Želimo da im ovaj danas poseban dan, kao i cijela nastavna godina bude ispunjena smijehom, igrom i učenjem. Sretan početak nastavne godine želimo i vama cijenjeni roditelji, sa željom da se ispune vaša očekivanja, a da buduće uspjehe koje će postizati djeca, provedete u sretnom obiteljskom ozračju.

Učiteljima, nastavnicima, profesorima i svim djelatnicima obrazovnih institucija izražavamo poštovanje i zahvalnost za predani rad i posvećenost obrazovanju te želimo mnogo sreće i uspjeha u radu, strpljenja i dobre volje u obrazovanju učenika.

Neka vam nova nastavna godina bude bolja, sretnija i uspješnija od prošle – poručili su gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić.

 
index Instagram400x230 youtube