Zatvaranje gradskih ulica u Ljubuškom zbog izvođenja radova

Služba za stambeno-komunalne poslove Grada Ljubuškog obavještava sveukupnu javnost da u ponedjeljak 12. kolovoza 2024. godine započinju radovi na rekonstrukciji gradskih ulica fra Lea Petrovića i Bleiburških žrtava te će sukladno potrebama na pripremi i izvođenju radova rekonstrukcije (izgradnja fekalne i oborinske kanalizacije,

nogostup, asfaltni radovi i dr.) doći do izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje navedenih gradskih ulica i preusmjeravanje prometnih tokova).

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom. Za objekte i korisnike istih, koji gravitiraju priključkom i prilazom na gore navedene gradske ulice, na kojima će se izvoditi radovi rekonstrukcije, bit će omogućen pristup uz izmjenu režima prometa (naizmjenično propuštanje vozila i svih sudionika u prometu).

Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa uz razumijevanje i strpljenje do završetka radova, te izbjegavaju ove gradske ulice koristeći alternativne cestovne pravce.

 
index Instagram400x230 youtube