Ovo je sve što trebate znati o trećem izdanju Beer Festa u Ljubuškom

Prvi vikend u kolovozu rezerviran je za Beer Fest u Ljubuškom – jedinstven festival koji na jedno mjesto okuplja ne samo ljubitelje piva, nego i one željne dobre hrane i zabave.

Prošle godine druga večer je bila otkazana zbog nevremena, na žalost brojnih posjetitelja, ali ćete zato ove godine dva dana uživati u bogatom programu na već dobro poznatom mjestu u samom srcu Ljubuškog.

Osim dvije craft pivovare, Hobist iz Ljubuškog s kojom smo vas već upoznali, na raspolaganju će vam za kušanje biti i Trojansko pivo iz Čapljine, kao i velik broj svjetski poznatih brendova. Pravi mali raj za pivoljupce!

Ali nemojte da vas ime zavara, jer su se organizatori potrudili da ponuda bude raznolika i za one kojima možda ovaj napitak od hmelja nije najdraži, pa će tako u ponudi biti i razni kokteli idealni za vruće ljetne večeri.

Na Beer Festu u Ljubuškom nećete ostati gladni, jer kako su nam kazali organizatori, ove će godine biti čak pet izlagača! Osim klasičnog street fooda poput burgera i kobasica, pripremat će i nešto tradicionalniju hranu, za svačiji ukus. Moći ćete birati između specijaliteta Profe, Von Herzgoa, Oš još?, Burger Bara pop-up i The House.

Cijeli događaj začinit će glazbeni dio programa koja također nudi ponešto za svakog, od onih najmlađih pa sve do starijih generacija. U subotu će prvi na scenu stupiti Belfast Food – originalni glazbeni sastav iz Rijeke, a zatim popularni reper Vojko V. Večer će završiti DJ Kiwii koji je “zapalio” publiku na Street Food Festu u Širokom Brijegu.

Nedjelja je rezervirana za veliki koncert Parnog Valjka, koje ne treba posebno predstavljati, nakon kojih će nastupiti već spomenuti DJ Kiwii, te zabavljati Ljubušake i njihove goste do kasnih noćnih sati.

Festival zajedno s Turističkom zajednicom Grada Ljubuškog organizira udruga LjubFest, a ulaz je besplatan. Stoga, čak i ako niste najveći fan piva, dođite na treći Beer Fest po redu koji će se u subotu, 10. i nedjelju, 11. kolovoza održati na trgu dr. Franje Tuđmana. Odličan provod je zajamčen!

 
index Instagram400x230 youtube