Ljubuški: Obavijest o prekidu isporuke vode

Obavještavamo korisnike javnog vodovoda Ljubuški, koji su priključeni  na  vodovodnu mrežu u području  grada i gradskih naselja da će zbog radova na CS VITINA – demontaža starog i montaža novog mjerača protoke- DN 400 , doći do prekida vode u periodu od  9 do 21 sat  dana 05. 06 .2024.godine.

S obzirom da EP HZHB, Poslovnica Ljubuški ima planiranu obustavu el. energije za vodocrpilište radi radova na svojoj mreži, uskladili smo i naše radove sa istim kako nebi dva puta dolazilo do obustave rada crpne stanice a time i vodoopskrbe. Ukoliko tehničke mogućnosti dopuste puštanje vode može se očekivati i ranije a djelatnici vodovoda će pokušati određenim prespajanjima i vodospremama pokušati osigurati vodu  potrošačima u navedenim područjima.

Nestanak vode može se osjetiti i u svim područjima koji su priključeni na vodovod putem prepumpnih sistema pa se može očekivati i malo duži period obustave do uspostave normalnog režima vodoopskrbe.  Prilikom ponovnog puštanja i dolaska vode moguće je da se javi kraće zamućenje pa upozoravamo potrošače da obrate pažnju na isto. U tom slučaju ispustiti vodu na nekom potrošaču dok se ne izbistri. Molimo korisnike za strpljenje i hvala na razumijevanju.

NAPOMENA:  Ukoliko vremenske prilike ne dopuste radove isti se odgađaju a o novim će se na vrijeme korisnici vodoopskrbe obavijestiti.

Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju!

  JP „PARKOVI“ d.o.o

 
index Instagram400x230 youtube