Treće izdanje Hercegovina Travel Festivala nadmašilo sva očekivanja

Ljubitelji putopisa i životnih priča s putovanja mogli su uživati u Kulturnom centru u Ljubuškom u 5 različitih predavanja i iskustava istaknutih putopisaca na trećem Hercegovina Travel Festu u organizaciji turističke zajednice Grada Ljubuškog.

Prvi dan festivala dojmove s putovanja podijelili su Jurica Galić Juka s putopisom iz Etiopije, Ivana Čuljak Lošić koja je posjetiteljima prenijela dio meksičke kulture, a Goran Milić predstavio se s dokumentarnom serijom “Sjever – Jug”.

Drugi dan festivala Martina Validžić predstavila je dokumentarni serijal “Sretni gradovi”, dok je Domagoj Jakupović Ribafish posjetiteljima pričao o putovanju na Šri Lanku. Više u prilogu:

Iskrena zahvala svim predavačima, sponzorima i posjetiteljima ??????????? ?????? ????? ????.

Hvala vam što ste svojim znanjem, iskustvom i energijom obogatili naš festival i pomogli nam stvoriti inspirativno okruženje za razmjenu ideja i promicanje ljubavi prema putovanjima. S nestrpljenjem iščekujemo sljedeću priliku da se ponovno okupimo i dijelimo strast prema istraživanju novih destinacija i kultura. Hvala vam još jednom što ste bili dio naše nevjerojatne avanture, poručili su organizatori, prenosi Ljportal.

 
index Instagram400x230 youtube