NAJAVA: Edukativna tribina o adolescenciji sutra u Ljubuškom

Edukativna tribina pod nazivom „Adolescencija kao raskrižje života – izazovi, problemi, mogućnosti i podrška“ održat će se u Kulturnom centru u Ljubuškom u subotu, 24. veljače, s početkom u 18 sati.

Ljubica Krišto, psihoterapeutkinja i psihološka savjetnica integrativne psihodinamske psihoterapije, govorit će o odnosu roditelj/dijete, s osobitim naglaskom na granice u roditeljstvu, ali i o utjecaju medija na djecu.

Psihologinja i psihoterapeutkinja (ECP) Silvija Jurčević upoznat će nas s najčešćim poteškoćama mentalnog zdravlja kod adolescenata te podučiti načinima brige o sebi i svom zdravlju.

Među predavačima na ovoj tribini bit će i Doris Vlašić, psihologinja, pedagoginja, edukantica dječje i adolescentne integrativne psihoterapije pod supervizijom. Doris će, pak, govoriti o razdoblju adolescencije i glavnim obilježjima, kao i o važnosti škole te utjecaju vršnjaka.

Prilikom održavanja tribine imat ćete priliku postaviti pitanja i sudjelovati u razgovoru, a sve u cilju kako bismo što bolje razumjeli adolescenciju, kao razdoblje u kojem se događaju velike promjene.

Moderatorica tribine bit će Antonela Marinović Musa, novinarka Dnevnog lista. 

Pozivamo sve tinejdžere, roditelje, kao i odgojno-obrazovne djelatnike da nam se pridruže!

 
index Instagram400x230 youtube