Grad Ljubuški: Raspisan poziv za dostavljanje prijedloga za investiranje u cilju ažuriranja Plana kapitalnih investicija

Objavljen je Javni poziv za dostavljanje prijedloga za investiranje, u cilju ažuriranja Plana kapitalnih investicija Grada Ljubuškog.

Predmet objavljenog poziva je prikupljanje prijedloga za investiranje, u cilju ažuriranja Plana kapitalnih investicija Grada Ljubuškog, kako bi se odredili prioriteti gradskih investicija, koje se odnose na organiziranu infrastrukturnu izgradnju, odnosno na poboljšanje tehničke i društvene infrastrukture u narednih četiri godine.

Glavni nositelj aktivnosti je Povjerenstvo za izradu Plana kapitalnih investicija, koje je imenovalo Gradsko vijeće. Povjerenstvo će izvršiti verifikaciju prispjelih prijedloga, odrediti prioritetne investicijske projekte u skladu s prihvaćenim kriterijima, te pripremiti konačan prijedlog ažuriranog Plana kapitalnih investicija na usvajanje Gradskom vijeću Ljubuški.

Prijedloge za investiranje mogu podnijeti:

• Građani grada Ljubuškog

• Radna tijela Gradskog vijeća

• Gradonačelnik

• Službe za upravu

• Poduzeća, poduzetnici i druge organizacije

• Mjesne zajednice

• Nevladine organizacije

Potencijalni predlagači Obrazac prijedloga za investiranje mogu preuzeti u prostorijama Centra za usluge građanima, u zgradi Gradske uprave Ljubuški, Trg dr. Franje Tuđmana 1 i na službenoj web stranici grada Ljubuškog www.ljubuski.ba.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kabinetu gradonačelnika, na broj telefona 039/835-546.

Popunjeni Obrasci prijedloga za investiranje dostavljaju se osobno ili putem pošte na adresu:

Grad Ljubuški, Povjerenstvo za izradu Plana kapitalnih investicija, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 88320 Ljubuški.

Rok za podnošenje prijedloga je do 29. studenog 2023. godine, a detalje pogledajte OVDJE.

 
index Instagram400x230 youtube