Biciklisti svih uzrasta hodočastili sv. Anti [FOTO]

Jučer 13.06. slavili smo blagdan Sv. Antuna, a prije samo 2 dana održana je biciklijada u kojoj je sudjelovalo više od 170 biciklista u čast i zahvalu ovom velikom svecu.

Drago nam je zbog velikog odaziva biciklista iz svih krajeva Hercegovine i šire. Posebno nam je drago što se odazvalo puno djece i mladih biciklista koji će nadam se nastaviti ovo što je započeto prije 15 godina. Nadamo se da se vidimo iduće godine u još većem broju i neka nas Sv. Ante čuva i blagoslavi gdje god da nas put odnese. 

Hvala ekipi iz kluba na pomoći na djeljenju hrane, drago nam je da nam se pridružila kćer idejnog začetnika hodočašća pokojnog Žarka Bilića kojeg se uvjek rado sjetimo.
Hvala sponzorima koji stoje uz nas sve ove godine, a to su Karliko Čeveljuša - Mandića jaz Hercegovačka Pivovara Restoran Udovice Svadbeni Salon Ohio Ljubuški , policiji HNŽ i policiji ŽZH na osiguranom prometu i naravno kolegama iz Biciklistički klub Brotnjo-Čitluk na suorganizaciji, priopćeno na Facebook stranici Biciklistički klub Ljubuški.
 
 
index Instagram400x230 youtube