Turistička zajednica Grada Ljubuškog sudjelovala na Međunarodnom sajmu turizma u Poljskoj

Turistička zajednica Ljubuški predstavila je turističke mogućnosti i potencijale Grada Ljubuškog na Međunarodnom sajmu turizma u Poljskoj.

"Ovog vikenda smo predstavili turističke mogućnosti i potencijale Grada Ljubuškog na Međunarodnom sajmu turizma u Poljskoj. Riječ je o sajmu koji okuplja veliki broj izlagača iz brojnih zemalja, a turističke ponude i atrakcije koje se mogu vidjeti na sajmu svake godine iznova privlače veliki broj posjetitelja.
Iako se u par rečenica ne mogu predstaviti sve različite turističke destinacije i atrakcije koje smo imali priliku bolje upoznati, kao ni razmijenjene kontakt informacije s putničkim agencija koje su iskazale zainteresiranost, s ponosom izdvajamo nama najbitniji trenutak sajma, a to je samo otvaranje, koje je započelo video projekcijom "Oaze u kamenu", filma koji je osvojio nagradu za najbolji turistički film na Bihać Avantura Film Festivalu "Avant&Una".
Sajam je bio besplatan za posjetitelje, a organiziran je pod pokroviteljstvom Poljske turističke komore i Šleske turističke organizacije, uz podršku brojnih medijskih partnera", poručili su iz Turističke zajednice Ljubuški.

 
index Instagram400x230 youtube