Udruga Tajna prirode i BK Ljubuški zajedno u realizaciji projekta “Eko aktivizam na vesla i pedale”

Udruga Tajna prirode i Biciklistički klub Ljubuški kreću u realizaciju projekta “Eko aktivizam na vesla i pedale”. 
Aktivnostima projekta će se najposjećeniji dio toka rijeke Trebižat, koji je ujedno i poveznica općina Čapljine i Ljubuškog, detaljno očistiti od nakupina otpada i  drveća te će mu se proširiti svrha.
 
Staze uz rijeku su idealne za bicikliranje pa se dio aktivnosti na teritoriju Ljubuškog prirodno naslanja i uvezuje s vodenim aktivnostima na donjem toku – teritoriju općine Čapljina. 
 
Projektom su planirane akcije čišćenja na određenim lokacijama koje ćemo provoditi u iduća 2 mjeseca, a koje ćemo pravovremeno najaviti na našim društvenim mrežama.
 
Projekt se provodi u sklopu projekata Jačanje Zelene mreže u BiH, kojega uz financijsku podršku Ambasade Republike Italije u BiH implementira i sufinancira Razvojni program Ujedinjenih naroda u BiH (UNDP BiH).
 
Mladi iz svih krajeva BiH, uključujući članove Zelene mreže, pridružit će se realizaciji aktivnosti projekata. Ako ste i vi zainteresirani pomoći, pozivamo vas da nam se pridružite u provedbi ovoga projekta u sljedeća 3 mjeseca. Za više informacija pišite nam na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nas nazovite na broj: 63/006 337 (Stanislava).
 
index Instagram400x230 youtube