Mame iz Ljubuškog pokrenule humanitarnu akciju za pomoć potrebitima

Mediji s pravom navode kako je Ljubuški najljepše ukrašen grad u Hercegovini, ali i šire. No sjaj, blještavilo i božićni ukrasni nisu na prvom mjestu, već humanost i veliko srce građana uvijek spremnih za pomoć potrebitima.

U nizu humanitarnih akcija koje se provode povodom predstojećih blagdana ističe se i ona koju su pokrenule članice Facebook grupe „Mame iz Ljubuškog“, a koju će realizirati u suradnji s humanitarnom udrugom „Marijine ruke“.

Humanitarna akcija, odnosno aukcija, provest će se tako da će kreativci, ali i svi ostali građani moći donirati razne predmete, rukotvorine, odjeću, obuću, hranu… Iznos koji se prikupi udruga „Marijine ruke“ uručit će Ljubušacima koji su u potrebi.

„Želimo unijeti radost u srca naših sugrađana i pokazati im da nisu sami te da smo tu za njih kada god zatreba“, poručile su ljubuške mame.

Kako saznajemo od organizatorica ove akcije, priliku da doniraju novac i razne potrepštine građani će moći učiniti na nekoliko prodajnih mjesta u gradu, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

 

 
index Instagram400x230 youtube