Ljubušanke prednjače u broju nominacija za izbor „Hercegovka godine“

Za ovogodišnji izbor „Hercegovka godine“ pristigle su nominacije iz nekoliko hercegovačkih gradova i općina, ali i iz inozemstva. Uspješne i poduzetne Hercegovke, različitih zanimanja, koje žive i rade u Grudama, Mostaru, Ljubuškom, Švedskoj, Australiji…, borit će se za ovu titulu.

Priliku da nominirane dame podržite svojim glasovima imat ćete uskoro, nakon što se zaključe nominacije, o čemu će detaljnije izvijestiti organizacijski odbor zaslužan za održavanje ove manifestacije.

Ono što već sada možemo istaknuti je to kako je među nominiranima najviše Ljubušanki, a one su: Daniela Puljić, Anka Hrstić, Ljiljana Petković i Antoanela Vukojević.

Zanimljivo je spomenuti i to kako je na prvom natjecanju najpoželjnijeg Hercegovca neženje pobjedu odnio Ljubušak, a i drugo izdanje nije moglo proći bez Ljubušaka i nagrade stručnog žirija.

Poželimo našim Ljubušankama puno sreće te da upravo neka od njih ponese titulu „Hercegovka godine“.

Uz glasove publike, o pobjednicama će odlučivati i žiri u sastavu: Daniela Škegro, Anita Prka Đurašić, Zorica Andrijašević Donna, Dora Puđa i Antonela Marinović Musa.

 
index Instagram400x230 youtube