Vesna Boras: Prvi put izlažem večeras na izložbi rukotvoraca!

U susret večerašnjoj izložbi rukotvoraca u gradskom parku u Ljubuškom u programu našeg radija ugostili smo jednu od kreativaca, Vesnu Boras iz Vitine.

„Od malih nogu volim ručne radove, ljubav je to koju sam usvojila u svojoj obitelji. Oduvijek smo nešto vezli, pleli, šivali ..to je dio moje svakodnevice. Na nagovor djece odlučila sam se prijaviti na izložbu kreativaca i radujem se novom iskustvu. Izlažem dio onoga što radim, razne modele torbi, lutkica, prigodnih darova, nisam stigla sve napraviti što sam htjela , ali mislim da će biti dovoljno za prvu izložbu. Raduje me i susret sa drugim kreativcima da vidim što oni rade. Pozivam sve sugrađane da dođu večeras u gradski park i podrže naš rad.“ kazala je Vesna.

Izložba, obogaćena tradicionalnim glazbom i plesom foklornih skupina, upriličit će se večeras s početkom u 19 sati, u Parku hrvatskih banova (gradskom parku) u Ljubuškom.

Svoje rukotvorine uz našu gošću izložit će i Snježana Lovrić, Monika Bunoza, Srećko Brkić, Zdenka Pavlak, Ljubica Pandžić, Anđelka Kordić, Iva Iličić, Ljubo Mihalj, Blago Kovač, Nevenka Rezo, Jadranka Koštro, Zdravko Rogić, Žaklina Grizelj i Jasminka Mikulić.

U glazbenom dijelu programa nastupit će muška pjevačka skupina “Studenački bećari”, HKUD “Sv. Ante” Humac, “Dream Team Prijatelji” i guslari Ljubo Mihalj te Blago Kovač.

Glazbeni dio programa započet će u 20 sati.

Organizator izložbe je JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški, Knjižnica Ljubuški.

Pozivamo sve ljubitelje umjetnosti da posjete ovaj hvale vrijedan događaj, podrže rukotvorce i uživaju u tradicionalnoj glazbi i plesu.

 
index Instagram400x230 youtube