Biciklistički klub Ljubuški o LJOF-u

Evo da se i mi napokon osvrnemo na protekli vikend koji nas je maksimalno iscrpio jer smo bili jedni od organizatora vrhunskog eventa Ljubuški Outdoor Festivala koji se održavao od 26.-29.05.2022.
 
 
Prvo se želimo zahvaliti svim natjecateljima i posjetiteljima festivala koji su sudeći po reakcijama ponjeli jako dobre utiske iz Ljubuškog i nadamo se da se dogodine vidimo u još većem broju.
Kao što smo iznad u tekstu spomenuli iscrpljeni jesmo ali i vrlo ponosni na ono što smo uspjeli zajedno sa Hrvatski atletski klub Ljubuški, Paragliding Ljubuški, JP Parkovi, Gorska služba spašavanja Ljubuški, Grad Ljubuski, ispričavamo se ako smo nekoga izostavili,ali još smo pod dojmom Ljofa.. Također posebna zahvala ide svim volonterima jer bez njih ne bi bilo moguće organizirati sve sportske događaje koji su se održali ovaj vikend.
 
Sada ćemo se malo vratiti biciklizmu i utrkama XCM Stipe i XCM Mara koje su se bodovala za PLBIH i koje su organizirane zajedno sa Biciklistički Savez Bosne i Hercegovine.
Od ukupno 150 natjecatelja koji su se natjecali izdvojit ćemo naše perjanice..
 
Dragana Matić koja je napredovala milijun posto u odnosu na prošlu sezonu i jasno dala do znanja da joj je stalo da odbrani titulu pobjednice PLBIH.
Dragana je reklo bi se lagano uzela 1. Mjesto u kategoriji Kadetkinja, ali je isto tako u ukupnom poretku Kadeta osvojila 3. Mjesto medju jakim dečkima. Čestitke Dragana!!!
 
Petar Grgić je pokazao i dokazao prvo nama pa svima u svojoj konkurenciji da se predan rad i trud itekako isplati.
Da podsjetimo,Petar je prošle godine bio natjecatelj Amater, a protekli vikend je osvojio 1. Mjesto u kategoriji Mlađih Kadeta i dokazao te pokazao svima da se ove godine na njega ozbiljno računa. Petre iskrene Čestitke još jednom!!!
 
Matej Primorac je u svojoj prvoj utrci pod licencom u kategoriji Kadeta osvojio sjajno 5. mjesto,ali uz Finish koji je po meni obilježio utrku.
Matej sjajan start, budi strpljiv, natjecateljsko srce imas a rezultati će doći.
 
Klub je pokazao da ima jako dobre mlađe natjecatelje i da će sezona 2022 biti jako zanimljiva.
Toliko od nas zasad a uskoro više slika.
 
index Instagram400x230 youtube