Ljubuški Outdoor Festival: sve što trebaš znati o ovom fora događaju u Hercegovini

U Ljubuškom je opet živo! Nakon održavanja prvog Hercegovina Travel Festa, od 26. do 29. svibnja se održava Ljubuški Outdoor Festival koji svim ljubiteljima aktivnog boravka u prirodi nudi pregršt aktivnosti.

Ljubuški Outdoor Festival spaja sportsko-rekreativne aktivnosti i kulturno-povijesne lokacije i bogatu prirodnu baštinu Hercegovine

Paragliding natjecanje, trkače, biciklističke i trail staze povezuje rijeka Trebižat koja pored svog hidrološkog potencijalan baštini i dva prirodna bisera – vodopade Kravicu i Koćušu

kosuca_vodopad

Dionica na kojoj se održava Ljubuški Outdoor Festival povezuje nacionalne spomenike, rimski vojni logor na Gračinama i tvrđavu Herceg Stjepana Kosače. 

Osim bogatog natjecateljskog programa u sklopu festivala se organizira i Outdoor sajam koji počinje u petak 27. svibnja i traje sve do kraja festivala. U sklopu sajma LJOF održat će se razne radionice na temu planinarenja, sportskog penjanja i kanu safarija, a goste čekaju razni štandovi brojnih outdoor udruga. 

Ni dobre zabave neće nedostajati! U prekrasnom okruženju u blizini vodopada Kravice svi sudionici i posjetitelja festivala se za vikend mnogu opustiti i zabaviti uz brojne nastupe. 

Na Ljubuški Outdoor Festival možeš se prijaviti ovdje, a kotizacija iznosi 50 BAM (oko 200 kuna). No, budi brz, prijave su otvorene još samo par dana!

Poslijednja izmjena danaPetak, 13 Svi 2022 10:13
 
index Instagram400x230 youtube