Drugi Ljubuški Outdoor Festival [najava]

Bliži nam se drugo izdanje Ljubuški Outdoor Festivala. Požuri se i prijavi na jednu od natjecateljskih disciplina u trčanju, biciklizmu ili paraglidingu.

Prijave na www.ljof.ba - 1.5. je zadnji dan ranih prijava.

Ljubuški Outdoor Festival 2022

Trčanje, biciklizam i paragliding su sportovi koji čine natjecateljski dio festivala.
Planinarenje, kanu safari, speleologija, umjetna stijena, i streličarstvo su neki od dodatnih sadržaja koji će biti dostupni posjetiteljima festivala.

Drugi LJOF započinje 26. svibnja u 19:00h kada će organizatori otvoriti festival nakon čega će u dvorani kulturnog centra Ljubuški uslijediti predavanje na temu aktivnog turizma: gost predavač – Iva Bencun te outdoor tribina na temu „sigurno kretanje u prirodi“.

U petak 27. svibnja u 12h će biti održana memorijalna utrka kanuima Žarko Bilić te dječje utrke u biciklizmu i trčanju. Subota 28. svibnja je predviđena za trčanje i paragliding odnosno dvije trkačke discipline: „Scunasticus 10 k“ i polumaraton „Dva Slapa“ te paragliding natjecanje u preciznom slijetanju „Kosača“. Nedjelja 29. svibnja je predviđena za biciklizam i utrke „STIPE“ i „MARA“ koje se boduju za službeno natjecanje BiH lige.

LJOF 2022 donosi i zanimljiv glazbeni program:

27. 5./ petak / vodopad Kravica
“Rockplay”
(band OGŠ Ljubuški)
“Little bambie groove”
(band SGŠ Ljubuški)
Jazz kvartet “BIRDLAND”
(HKD Napredak, podružnica Ljubuški)

28. 5./ subota / vodopad Kravica
“Noa & Funk blasters”
“ZOSTER”

29. 5./ nedjelja / vodopad Kravica
“VINYL NIGHT”

Rezervirajte zadnji vikend u petom mjesecu za LJUBUŠKI OUTDOOR FESTIVAL 2022 i uživajte u festivalu sporta, druženja, zabave, glazbe i prirode u Ljubuškom!

Vidimo se !

najava_glazbe.jpg

ORGANIZATORI I PARTNERI LJOF-a
JP PARKOVI LJUBUŠKI D.O.O., GRAD LJUBUŠKI, TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA LJUBUŠKOG, ŽUPANIJA ZAPADNO-HERCEGOVAČKA, BICIKLISTIČKI KLUB LJUBUŠKI, PARAGLIDING KLUB LJUBUŠKI, HRVATSKI ATLETSKI KLUB LJUBUŠKI, GSS LJUBUŠKI, FOTO KLUB FOKUS LJUBUŠKI
GENERALNI SPONZOR FESTIVALA – DŽAJIĆ COMMERCE

Poslijednja izmjena danaPetak, 29 Travanj 2022 14:08
 
index Instagram400x230 youtube