Uspješan vikend za Biciklistički klub Ljubuški

 

Djeca iz cijele Bosne i Hercegovine, te dio klubova iz južne Hrvatske protekleg tjedna sudjelovali su na trening kampu koji se održavao u Mostaru.

Organizator ovog događaja je Biciklistički savez Bosne i Hercegovine.

Na njemu su sudjelovali i članovi Biciklističkog kluba Ljubuški. U cijelosti prenosimo  priopčenje s njihove Facebook stranice.

"Protekli vikend je bio pravi radni, pa da krenemo poredu,
Naši mladi natjecatelji su sudjelovali na trening kampu reprezentacije BiH gdje su naučili dosta novog i usavršavali svoju tehniku na biciklu. Tokom trajanja kampa organizirana je i edukacija na kojoj se nakon uspješno položenog testa moglo dobiti zvanje trenera ili sudije. Ovim putem čestitamo našem Josipu Ramljak koji je dobio zvanje biciklističkog sudije.
Nedjelja je bila dan za utrkivanje i finale zimske lige Dalmacije na kojoj su Dragana Matić i Petar Grgić ostvarili zavidne rezultate.
Naime Dragana je ukupni pobjednik lige u svojoj kategoriji i ovim putem joj čestitamo još jednom, a Petar se u iznimno jakoj konkurenciji dobro snašao i odličnim vožnjama tokom cijele sezone zauzeo 3. Mjesto u ukupnom poretku u svojoj kategoriji. Ekipa ponosni smo na vas.
Biciklizam u Ljubuškom definitivno ima blistavu budućnost. ?
BKLj se ovim putem zahvaljiva svim sponzorima koji stoje uz klub jer bez vas ovo ne bi bilo moguće." 

 
index Instagram400x230 youtube