Dječji vrtić Ljubuški uz potporu Grada Ljubuškog pokrenuo projekt „Moj grad Ljubuški“

Dječji vrtić Ljubuški uz potporu Grada Ljubuškog je pokrenuo projekt „Moj grad Ljubuški“, u sklopu kojeg je raspisan likovni natječaj s temom Ljubuški.
 
 
Djeca su crtala svoj grad, kakvog ga promatraju i u kakvom žele živjeti. Sukladno raspisanom Likovnom natječaju „Moj grad Ljubuški“ koji je bio otvoren za prijave do 14 . veljače 2022. godine.
 
Na Natječaj su pristigla 69 rada. Tročlano Povjerenstvo u sastavu: Slađana Milićević, profesorica likovne umjetnosti, Ivanka Ilić, pedagogica i Ivica Vizentaner, voditelj Knjižnice Ljubuški je donijelo Odluku o izboru najboljih radova.
 
Članovi Povjerenstva su u skladu s Propisanim natječajem izvršili bodovanje i donijeli Odluku o izboru najboljih likovnih radova:
1. Lara Bilić, Dječji vrtić Ljubuški, podružnica Vitina
2. Luka Majić, Dječji vrtić Ljubuški, podružnica Vitina
3. Nika Brkić, Dječji vrtić Jelenko i Matej Mišetić, Dječji vrtić Ljubuški u Ljubuškom.
 
Povjerenstvo je donijelo odluku da se izvrsna djeca nagrade s prigodnim poklonom. Nagrade će biti dodijeljene u dogovoru s odgajateljicama. Cilj projekta je da se kroz mnogobrojne aktivnosti što bolje upozna grad Ljubuški, te omogućiti djeci da steknu određena znanja i predodžbe o gradu. Odgajateljice su djecu kroz likovni rad potaknula na izražavanje vlastitih misli, osjećaja i želja kroz crtež.
Dječji vrtić Ljubuški zahvaljuje djeci i odgojiteljicama koje su poslale radove i čestita nagrađenima!
 
 
Poslijednja izmjena danaSubota, 19 Ožujak 2022 09:11
 
index Instagram400x230 youtube