Pogledajte novu obavijest iz Doma zdravlja Ljubuški

U prilogu možete pogledajte važnu obavijesti iz Doma zdravlja Ljubuški.

Poštovani korisnici naših usluga,

a na poseban način roditelji naših mališana, želimo Vas informirati kako smo uspješno završili prvi dio građevinskih radova oko unutarnje rekonstrukcije Odjela Pedijatrije Doma zdravlja Ljubuški te su se stekli uvjeti da Odjel od ponedjeljka 28.veljače 2022.godine, ponovno počne raditi u novouređenim prostorima.

Unutarnjim preuređenjem prostora smo uspjeli dobiti uređeniji i funkcionalniji prostor, u smislu veće i odvojene čekaonice za zdravu djecu, bolje i lakše komunikacije između ordinacija liječnika i savjetovališta te kabinu za presvlačenje djece.

Isto tako, u ranijem prostoru Odjela Pedijatrije su napravljene nove radne prostorije za logopeda i edukacijskog rehabilitatora (defektologa), koji su ranije radili u Centru za mentalno zdravlje. Oni također od ponedjeljka, 28.veljače kreću s radom u novim prostorima. Pošto gore navedeni djelatnici usko surađuju s našim pedijatrima, sada će biti i prostorno vrlo blizu, kako bi suradnja, na korist naših mališana s posebnim potrebama, bila još bolja.

U ovoj 2022. godini u ostalim prostorima Odjela još planiramo dovršiti instalaciju novog sustava grijanja i hlađenja, postavljanje podnih obloga na hodniku, uređenje sanitarnih prostora te zamjenu nekoliko dotrajalih unutarnjih otvora, čime bi unutarnja rekonstrukcija ovih prostora bila u potpunosti dovršena.

Hvala svim roditeljima i naših djeci na strpljenju tijekom ove rekonstrukcije. Trudili smo se da unatoč radovima, izmještanju Odjela u druge prostore i pandemijskim uvjetima, naši djelatnici budu i dalje svima na maksimalnom raspolaganju.

Veselimo se nastavku našega rada u novouređenim prostorima, a mi svoje planove za poboljšanje kvalitete naših usluga, pogotovo za najmlađe članove naše zajednice, nastavljamo provoditi i u narednom razdoblju.

Srdačan pozdrav!


Uprava DZ Ljubuški

 
index Instagram400x230 youtube