Ljubuške mažoretkinje sudjelovale na smotri mažoret plesa na Adventu u Zadru

U organizaciji TZ, Grada i Zadarskih mažoretkinja jučer je na Adventu u Zadru upriličena smotra mažoret plesa. Gostovali su timovi iz 11 gradova: Zagreba, Karlovca, Livna, Ljubuškog, Zadra, Biograda, Daruvara, Vodica, Trilja, Vira, Posedarja i otoka Ugljana i Pašmana.

Program je započeo u 16.00 h na Trgu Petra Zoranića. Poslije smotre upriličen je paradni defile kroz Kalelargu, Narodni trg i Kampo Kaštelo uz drum line orkestar Zagrebačkih mažoretkinja, a na oduševljenje mnogih posjetitelja. Poseban ugođaj dao je adventski i božićni „šušur“ u bogato okićenom i prekrasnom Zadru.

Najljepše ambasadorice Ljubuškog-Ljubuške mažoretkinje svojom izvedbom i sudjelovanjem predstavile su naš grad na visokoj razini i to u novim službenim odorama u bojama i s imenom voljenog grada Ljubuškog. Dobile su zahvalnicu i sve pohvale za svoj prigodni nastup te pozive za gostovanja u spomenutim gradovima.

PK „Paganini“ zahvaljuje Zadarskim mažoretkinjama na toplom gostoprimstvu, a Gradu Ljubuškom i gradonačelniku Vedranu Markotiću na potpori u realizaciji odlaska u Zadar.

 
index Instagram400x230 youtube