Turistička zajednica Grada Ljubuškog uvodi elektronsku aplikaciju za prijavu turista

Turistička zajednica Grada Ljubuškog održala je prezentaciju elektronske aplikacije za prijavu turista.

Najnoviju verziju digitalne aplikacije predstavio je vlasnik tvrtke Log In Faruk Korić, a o prednostima korištenja aplikacije prisutne je upoznao direktor Turističke zajednice SBŽ Miroslav Matošević.

Elektronska aplikacija za prijavu turista najbitniji je projekt pokrenut od Turističke zajednice u Ljubuškom, budući da višestruko olakšava hotelijerima i pružateljima smještaja u domaćinstvu prijavu i odjavu gosta koju su dužni obaviti 12 sati po dolasku i odlasku. Osim olakšavanja i digitalizacije samog procesa prijave i odjave dobiti ćemo i adekvatne statističke podatke o broju noćenja i strukturi gostiju u Ljubuškom koji su nam dalje bitni za planiranje marketinških kampanja, navodi Mladen Bebek, direktor Turističke zajednice Grada Ljubuškog.

Turistička zajednica motivira i poziva na korištenje aplikacije za prijavu i odjavu gostiju koja će postati obvezna i pri svim eventualnim javnim pozivima koje TZ Grada Ljubuškog u budućnosti bude raspisivala.

Turistička zajednica Grada Ljubuškog kontaktirati će svakog registriranog iznajmljivača pojedinačno kako bi kreirala korisnički nalog i ukoliko je potrebno izvršiti će edukaciju za samostalno korištenje navedenog softvera.

Ukoliko postoje novoregistrirani iznajmljivači koji nisu u kontaktu sa Turističkom zajednicom ovim putem se pozivaju za korištenje aplikacije za online registraciju te da se jave putem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 063152623.

2.png

3.png

4.png

5.png

 
index Instagram400x230 youtube