Gradonačelnik Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Kvesić primili zlatne boksače BK Ljubuški

U zgradi gradske uprave Grada Ljubuškog u ponedjeljak je upriličen prijem za Boksački klub Ljubuški povodom uspješnih rezultata koje su članovi kluba postigli na nedavno održanom Državnom prvenstvu BiH u olimpijskom boksu za mlađe kategorije.

Gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić primili su mlade članove BK Ljubuški, trenera Miru Jerkovića i pomoćnika Željka Vukšića. Čestitajući na ostvarenim rezultatima, istaknuli su kako će Grad Ljubuški nastaviti pomagati klub te poželjeli nove uspjehe.

Zahvalivši na prijemu i potpori, trener BK Ljubuški Miro Jerković nazočne je upoznao o nedavnim nastupima, aktivnostima u klubu i planovima BK Ljubuški u narednom razdoblju.

Podsjetimo, na spomenutom natjecanju BK Ljubuški je nastupio s četvero natjecatelja (Nikolina Paradžik, Leon Vranješ, Darko Boras i Marko Brkić). Svi su oni osvojili prva mjesta, odnosno zlatne medalje, čime su postali članovi reprezentacije BiH te Ljubuški još jednom potvrdili kao grad športa čiji pojedinci i timovi iz godine u godinu postižu vrhunske rezultate.

 
index Instagram400x230 youtube