Gradonačelnik Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Kvesić primili članove Udruge PPN "Ludvig Pavlović"

Gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić u zgradi gradske uprave u utorak su primili članove Udruge pripadnika Postrojbe za posebne namjene “Ludvig Pavlović”.

Tom prilikom gradonačelnik Markotić je kazao kako PPN “Ludvig Pavlović”, koja je bila postrojba u sastavu Hrvatskog vijeća obrane tijekom rata u BiH, svima može biti na ponos i zahvalio na žrtvi koju su branitelji dali za obranu Domovine čestitavši im još jednom na odlikovanju koje su dobili na ovogodišnjoj proslavi Oluje.

Kao Ljubušaci, možemo biti ponosni što je odlikovanje redom Nikole Šubića Zrinskog za iskazano junaštvo njihovih pripadnika u Domovinskom ratu uručeno postrojbi koju su činili naši brojni sugrađani i koja nosi ime po Ljubušaku Ludvigu Pavloviću, pripadniku Bugojanske skupine i časniku Hrvatske vojske – rekao je gradonačelnik Markotić dodavši kako su im vrata Grada uvijek otvorena.

IMG_3594.JPG

Pripadnici PPN “Ludvig Pavlović” izrazili su zadovoljstvo suradnjom i potporom koju imaju od Grada Ljubuškog i gradonačelnika Markotića te nazočne upoznali o aktivnostima udruge.

Također, najavljeno je kako će iduće godine u mjesecu lipnju Grad Ljubuški biti domaćin 30. obljetnice osnivanja Postrojbe za posebne namjene “Ludvig Pavlović”.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 06 Listopad 2021 13:39
 
index Instagram400x230 youtube