Na Koćuši predstavljena Udruga “Želim postati majka” sa sjedištem u Ljubuškom

Na Koćuši predstavljena Udruga “Želim postati majka” sa sjedištem u Ljubuškom TDT

U organizaciji udruge “Želim postati majka” sa sjedištem u Ljubuškom na prirodnom parku „Koćuša“ u Veljacima proteklog vikenda predstavljena je udruga i Bona Dea IVF klinika iz Sarajeva ,uz nazočnost mnogih mladih bračnih parova kojima je potreba da se ostvare kao obitelji s djecom.

Prije predstavljanja udruge i radnog dijela skupa održane su konzultacije s mladim bračnim parovima. Same konzultacije obavili su Dr.Ali Mesut te njegova supruga Dr. Nursen Mesut.

Na radnom dijelu skupa bili su :Anđelka Tolj predsjednica udruge „Želim postati majka“,Dr.Ali Mesut ginekolog za neplodnost, Bona Dea IVF klinika Sarajevo te njegova supruga Dr.Nuset Mesut embrijolog,mr.sc.Vanja Tolj psiholog,Ljekarna Matić Ljubuški-Ivana Matić i voditeljica programa novinarka Antonela Vučić te mnogobrojni mladi bračni parovi,gosti i prijatelji udruge iz Ljubuškog.

Sve vodeće kompanije i osobe koje drže do sebe i svoga ugleda imaju neku vrstu potrebe komunikacije s javnošću. Neprofitne organizacije nisu ništa drugačije od njih.

Skupu se obratila Anđelka Tolj predsjednica udruge „Želim postati majka“

Udruga „ŽELIM POSTATI MAJKA“ sa sjedištem u Ljubuškom, je odnedavno prepoznata i unutar naše države,odnosno na razini Federacije BiH.

Cilj udruge  je raditi, istražiti  i pomoći drugima da uspješno prebrode probleme glede oplodnje, reprodukcije, odnosno van tjelesne oplodnje.

Predstavljena je i Bona Dea IVF klinika iz Sarajeva,njen tim,organizacija klinike,metode rada i komunikacija.

Djelovanje unutar njihovog tima za komunikacije razlikuje se od onoga o čemu teorija govori te koliko uspješno prezentiraju svoj rad među sugrađanima.

U prvome uvodnom dijelu rada odrađen je i prezentiran organizacijski dio klinike Bona Dea. Objašnjeni su odnosi timskog rada, kao i njihova svrha i način vođenja klinike te komunikacija s javnošću.

U drugome dijelu rada pojašnjena je sama metodologija rada.

Skupu se obratio Dr. Ali Mesut,koji ima više od 20 godina iskustva i rada u najvećim centrima van tjelesne oplodnje. Radi na polju reproduktivne endokrinologije,minimalno invazivnih operacija,vođenju visokorizičnih trudnoća te ga svrstava među vodeće svjetske stručnjake.

Dr.Nursen Mesut ističe i dokazuje da timski rad vodi do najboljih rezultata.Dr.Mesut je embriolog i voditeljica labaratorija u Bona Dei IVF klinike u Sarajevu,koja je svoju karijeru posvetila usavršavanju na procesima van tjelesne oplodnje.

Zadnji dio rada skupa čine rezultati konzultacija s mladim bračnim parovima te njihova analiza u usporedbi sa onime što tim i praksa smatra uspješnim u vođenju procesa van tjelesne oplodnje u klinici Bona Dea IVF Sarajevo.

U zaključku je sumiran cijeli rad te je i dan odgovor na pitanje kako udruga“Želim postati majka“ i klinika Bona Dea IVF može pomoći u budućnosti.

Na kraju zahvala cijelom skupu koju je uputila Anđelka Tolj ,druženje kroz razgovore članova udruge s gostima predavačima i prijateljima koji žele pomoći društvenoj zajednici.

 
index Instagram400x230 youtube