U Ljubuškom održan koncert povodom Svjetskog dana glazbe [foto]

U okviru manifestacije „Napretkovi ljubuški dani 2021.“, na Trgu dr. Franje Tuđmana, u nazočnosti velikog broja zaljubljenika u jazz, upriličen je koncert povodom Svjetskog dana glazbe.

Za veoma dobar ugođaj pobrinuli su se band Osnovne glazbene škole Ljubuški “Rockplay“, band Srednje glazbene škole Ljubuški “Little Bambie Groove” i jazz kvartet Napretkove podružnice Ljubuški “Birdland” koji su izveli niz jazz i blues skladbi.

Svojom nazočnošću koncert su uveličali Ivana Barišić, predsjednica HKD „Napredak“ Ljubuški, Miroslav Landeka, dopredsjednik HKD „Napredak“, kao ujedno predstavnici gradske i županijske vlasti – Vedran Markotić, gradonačelnik Ljubuškog, Toni Kraljević, dopredsjednik Vlade ŽZH i ministar financija u istoj, Ivan Jelčić, predsjednik Skupštine ŽZH i David Grbavac, ministar MUP-a ŽZH.

Prvi dan ljeta u Ljubuškom je počeo obasjan glazbom uz odlične izvedbe naših mladih glazbenika koji su plod dugogodišnjeg rada naše osnovne i srednje Glazbene škole i nihovih profesora.

Ovim slikama prenosimo samo mali djelić rasplesanog podija i velikog broja naših sugrađana koji su s pozornošću pratili koncert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
index Instagram400x230 youtube