U Ljubuškom održan koncert Vinka Ćemeraša i Talvi Tuuli

Sinoć su podno kule herceg Stjepana u Ljubuškom odjekivale pjesme Vinka Ćemeraša koji je zajedno sa svojim bendom Talvi Tuuli održao koncert u vanjskoj bašti caffe bara Ljubuša.

Bilo je za Ćemeraša i njegov bend ovo ujedno i prvo predstavljanje Porinom nagrađenog albuma u Hercegovini, a interes je bio velik.

Kilometarska kolona automobila se nanizala na putu za kulu herceg Stjepana, mnogi su morali dugo pješačiti kako bi došli do Ljubuše, a tamo ih je dočekala kvalitetna svirka.

„Bilo je lijepo s podesta vidjeti ovako veliki broj ljudi. Nama to puno znači, jer koliko god dobivali nagrade, bez publike ti ne možeš ništa. Stvarno hvala svima koji su došli“ , rekao je Ćemeraš odmah nakon dvosatnog koncerta pod zvijezdanim nebom.

Uz autorske stvari kao što su „Pelin i med“, „Samo da ti si tu“, „Dobro je“ mogle su se čuti i interpretacije raznih stranih hitova .

Ćemeraš kaže da su mu upravo svirke u Ljubuškom jedna od ljepših iskustava u životu.

„Nadali smo se da ćemo ubrzo zasvirati u Hercegovini i stvarno mi je drago da je poslije osvajanja Porina prvi na red došao Ljubuški. Ovdje sam često nastupao na Božićnim sajmovima. Nažalost prošlog Božića toga nije bilo, ali nadamo se da ćemo biti na slijedećem sajmu“ najavio je Ćemeraš.

 
index Instagram400x230 youtube