Vojnići pokošeni koronom, uplašeni mještani vidjeli misteriozni avion

Korona je pokosila Vojniće. Brojke oboljelih sve su veće, mještani uplašeni.

A do prije samo 15-ak dana u ovom ljubuškom mjestu sve je bilo normalno ili se bar tako činilo. Vrijedni poljodjelci su radili na svojim njivama zasađenim mladim krumpirom i nisu puno razmišljali na velepošast koja je pogodila i promijenila gotovo cijeli svijet - koronu i svega što je ona donijela.

Sve dok se nije dogodilo ono što brojni od njih vjerojatno neće nikad zaboraviti, piše Šipovača Portal.

Kako govore, na nebu iznad Vojnića pojavio se misteriozni mali avion u niskom letu i čudnom putanjom kretanja iznad njihovih kuća i njiva. Pitali su se što li nepoznat netko radi nad njihovim nebom...

Odgovora nije bilo, a ubrzo su nastupili zdravstveni problemi kod brojnih mještana. Uslijedili su odlasci liječnicima, a testovi na prisustvo koronavirusa bili su pozitivni.

Mnogi od njih pitaju se jesu li iz spomenutog aviona Vojnići prskani koronom i podsjećaju na 'paučinu' koju su izbacili avioni JNA po Ljubuškom početkom 90-ih godina, drugi pak smatraju da je samo nadzirana granica ili je snimano tlo, neki čak ne isključuju niti mogućnost dolaska malih zelenih, dok ima i onih koji kažu da taj avion niti su vidjeli niti su čuli.

Je li taj avion zaista doprinio naglom skoku broja zaraženih nije poznato, međutim ovo mjesto nije jedino u Bosni i Hercegovini na kojem su primijećene letjelice o kojima nitko ništa ne zna, dok i s brojnih mjesta u regiji i svijetu dolazi sve više izvještaja o misterioznim avionima, helikopterima pa čak i dronovima kojima se navodno vrše zaprašivanja

 
index Instagram400x230 youtube