Nepoznat netko neprestano poziva ljubušku hitnu pomoć, oni u pomoć pozvali policiju

Ljubuška Hitna pomoć suočena je s neobičnim problemom.

Naime, kako je priopćeno iz Doma zdravlja Ljubuški, nepoznata osoba neprestance naziva broj Hitne pomoći, koja je u pomoć pozvala i policijske službenike. Zbog neprestanih poziva, Ljubušaci ne mogu kontaktirati Hitnu pomoć pa je iz Doma zdravlja upućena i važna obavijest:

"Poštovani korisnici naših usluga,
ovim putem se ispričavamo zbog otežanog uspostavljanja telefonske veze s Hitnom medicinskom pomoći Doma zdravlja Ljubuški. Zbog nepoznate osobe koja po nekoliko sati neprestance naziva broj Hitne pomoći, naši sugrađani u potrebi ne mogu kontaktirati naše djelatnike.
Od jučer smo u kontaktu s nadležnim policijskim službenicima te će se uložiti svi napori da se ovaj veliki problem riješi.
Ukoliko ste u potrebi za hitnom medicinskom intervencijom, molimo Vas da nas tijekom vikenda kontaktirate na broj telefona Doma zdravlja Ljubuški 039/831-514.
Hvala na razumijevanju", navedeno je.

Iz MUP-a Županije zapadnohercegovačke još uvijek se nisu oglasili o ovom neobičnom problemu pa zasad nije poznato je li počinitelj otkriven i zbog čega neprestano poziva Hitnu pomoć.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 14 Ožujak 2021 10:41
 
index Instagram400x230 youtube