Oštećen travnjak na Babovcu: Tuzlaci odustali od Ljubuškog za drugi dio priprema

Premijerligaš Tuzla City drugi dio priprema neće obaviti u Ljubuškom kako je to prvotno bilo planirano.

Tuzlaci su u uvodnom dijelu priprema trenirali u Ljubuškom gdje su se trebali i vratiti u veljači, međutim, ponovni dolazak u Ljubuški su otkazali.

Kako su naveli, razlog je loše stanje terena na Babovcu.

- U Ljubuškom smo imali jako dobre uvjete, istina teren nije u idealnom stanju, što se vidjelo na utakmici sa Čapljinom pa je stručni stožer tražio da ovaj drugi dio priprema odradimo gdje su kvalitetniji tereni. Odluka je pala na Umag i tamo će igrači sigurno imati znatno kvalitetnije uvjete - kazao je direktor kluba Saša Vugdalić.

Podsjećamo, prije dvadesetak dana iz NK Ljubuški su se požalili na neodgovorne pojedince koje su oštetili travnjak stadiona Babovac.

Uz velike financijske troškove i sve ostale napore koje ulažemo u održavanje travnjaka na stadionu Babovac, poput netreniranja seniora i polaznika škole nogometa na glavnom terenu, konstantno upozoravajući građane da ne šetaju po glavnom terenu, neki neodgovorni pojedinci su našli sebi za pravo nakon deset dana kiše “malo” trenirati na glavnom terenu, “malo” pucati po golu uništavajući i devastirajući gradsku imovinu što graniči sa činom vandalizma... - naveli su iz NK Ljubuški na Fb. stranici kluba.

Uz velike financijske troškove i sve ostale napore koje ulažemo u održavanje travnjaka na stadionu Babovac, poput...

Objavljuje NK LjubuškiUtorak, 5. siječnja 2021.
 
index Instagram400x230 youtube